ABOUT 

Enya-Hannah Elliott

Enya-Hannah Elliott’s creatieve verhaal begon tijdens haar middelbare school tijd in de Brugse Steinerschool. Het dagelijkse contact met pen, papier, penseel en klei, en het opgroeien in een artiesten gezin zorgde ervoor dat ze zocht naar een weg om haar verhalen om te zetten in beelden.


In 2016 huurde ze een atelier in ‘De Tank’, een ruimte voor jonge Brugse creatievelingen. De jaren daarop startte ze met creatieve tekenopdrachten en expo’s waaronder ‘Bar Kastaar’, ‘Markt!’, ‘Parkoer’, illustraties op de ‘the liquid wall’ van Jason Slabbynck en een expo ‘Kepher’ in DOK54.


In 2018 nam ze deel aan de drawing days in Oostende en tekende daar een nooit geziene ‘meerman’ op de etalage van koffiebar ‘Baristas N°75’. Het zaadje was geplant en de eerste echte raamtekening gezet. Eind 2019 trok ze met de artiestennaam ‘Draw The Line’ letterlijk een streep onder haar tijd als amateurkunstenaar en ging aan de slag als freelance illustrator.

 

Ik breng 'beeldverhalen' op ramen, muren, papier, en digitaal.  

Je kan bij mij terecht als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde tekening, een ontwerp voor een (geboorte)kaartje, een unieke raamtekening op je zaak, een decoratieve muurschildering thuis of op het werk.  


Wil je meer weten?  Mail of bel me gerust.Copyright © Alle rechten voorbehouden